Skyway Luggage
    The Nature Conservancy
    Seattle, WA

    The new three-story, 20,000 SF Washington headquarters for The Nature Conservancy was completed by our Special Projects Group as the second phase of the former Skyway Luggage Building shell and core renovation, which included new HVAC, electrical and plumbing infrastructure, new energy-efficient windows and thermal envelope, and a new four-stop elevator to serve all floors, and a rooftop observation deck overlooking Puget Sound. The first floor was modified for car and bike parking.

    In keeping with the Nature Conservancy’s focus on sustainability, the project put a major focus on re-purposing salvaged wood materials for reuse in the new office space for window sills, cabinets, and interior wood features such as benches, shelves and door cladding. Reclaimed heavy timber was used everywhere, from the front door and reception desk to the ceilings and walls, with reused beams and pillars throughout. The project was honored with an AGC Build Washington award for a tenant improvement under $5,000,000.


    Similar Projects